Over UNACIS

Unacis biedt de grootste expertise inzake contra spionage in Belgiл dankzij het gebruik van hightech opsporingsmateriaal, jarenlange expertise en gegarandeerde discretie.

15 jaar ervaring in contra spionage

Unacis werd in 2003 opgericht door Bart ’t Jampens. Bart heeft reeds meer dan 32 jaar internationale ervaring in Global Security en is reeds 15 jaar actief binnen het domein van TSCM.
De kennis en expertise maken van Unacis een speler op het allerhoogste niveau met 15 jaar ervaring. Unacis is zowel nationaal als internationaal actief maar focust voornamelijk op België, Nederland en Luxemburg.

Expertise

Unacis dankt haar succes aan jarenlange ervaring en opleidingen op het allerhoogste niveau, en onderscheidt zich hierdoor van andere spelers.

Technische uitrusting

Het professionele team van Unacis investeert uitsluitend in het allerbeste materiaal en schoolt zich voortdurend bij op vlak van technische evoluties.

Discretie

Bedrijfsspionage resulteert vaak in ongewenste imagoschade wanneer dit in de pers verschijnt. Unacis heeft beroepsgeheim en garandeert 100% discretie.

Nauwkeurig

De experten van Unacis werpen een kritische blik op de interne organisatie van uw bedrijf, maken een precieze analyse en bepalen zo het dreigingsniveau.

Bart ’t Jampens

CEO

Bart heeft reeds meer dan 31 jaar internationale ervaring in Global Security en een zeer brede kennis inzake detectiemethoden.

Bart volgde meerdere opleidingen bij REI (Research Electronics International LLC) en bij TSCM Services in Zuid-Afrika, en behaalde wereldwijd certificaten in:

 • Technical Surveillance Countermeasures
  South Africa
 • Technical Security Equipment Training
  TSE-101 – U.S.A.
 • Advanced Technical Surveillance Countermeasures
  TSCM-201 – U.S.A.
 • Advanced TSCM Concepts
  ATC-301 – U.S.A.
 • Technical Security Countermeasures
  TCC-110 – U.S.A.
 • Digital Telephone Security Training
  Tallan – DTC-210 – U.S.A.
 • Security Countermeasures